Healing


Healing


Een healing of energetische behandeling kan helpen bij

klachten als:


Rugpijn

Hoofdpijn

Spanningsklachten

Burn-out

Slaapproblemen

Vermoeidheidsklachten

 

Alles is energie. Onze fysieke wereld, ons lichaam en zelfs onze gedachten zijn energie. Het is de basis van het leven, onze levenskracht.


Als alles fijn gaat in je leven, heb je letterlijk veel energie. Dat komt omdat de energie dan vrij kan stromen. Soms loopt het leven niet zo soepel. En als zo’n periode langer duurt, of er zijn meerdere situaties waardoor je niet lekker in je vel zit, kunnen er blokkades ontstaan. Het kunnen ook blokkades zijn, ontstaan vanuit je jeugd, die sluimeren en zich letterlijk ‘opstapelen’. Blokkades kunnen ongemak opleveren. Dit kan zich uiten in lichamelijke en emotionele pijn. Meestal begint het met emoties die lange tijd niet geuit worden. Als dit al te lang sluimert, kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. 

 

Een behandeling is in eerste instantie gericht op ontspanning. Vaak geeft het ook verlichting bij lichamelijke klachten als hoofdpijn, rugpijn of buikpijn.

Je mag daarvoor plaatsnemen op de behandeltafel, gewoon met je kleding aan. Ik stem mij af op de spirituele wereld waar ik geholpen wordt door ongeziene begeleiders (gidsen).


Via mijn handen geef ik helende energie door en ik raak je daarbij slechts licht of soms helemaal niet aan.

Het is overigens voor de behandeling niet nodig dat jij hier wel of niet in gelooft..

Ik geef tijdens en na de behandeling aan wat ik ervaar, maar soms werk ik ook in stilte.

De helende energie lost energieblokkades op. Het zelf herstellend vermogen van je lichaam wordt in werking gezet, waardoor de energie weer vrij kan stromen en klachten kunnen verminderen of op den duur zelfs verdwijnen.

 


Wat kan healing je brengen? 


Hoewel healing door mij niet te sturen is en ik me overgeef aan wat er via mijn handen mag gebeuren, geeft healing over het algemeen voor een warm, ontspannen gevoel

 

Pijnklachten als hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rugpijn, buikpijn kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.


Het kan ondersteuning bieden bij chronische klachten.


Je kunt minder stress ervaren en merkt dat de neiging tot piekeren verminderd. Je bent meer in het moment.


Je kunt merken dat je beter slaapt (soms vallen mensen zelfs tijdens de behandeling in slaap. Dit is prima en volkomen normaal)


Het kan in je buikgebied wat gaan borrelen. Misschien moet je boeren.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. 


Loskomende emoties: door de energie die vrijkomt kun je tijdelijk meer angst, verdriet of boosheid voelen. 

Of je voelt je juist extra vrolijk. Deze emoties heb je mogelijk lang onderdrukt. Doordat je energie weer gaat stromen, kun je deze emoties extra voelen. Schrik hier niet van en vertrouw erop dat je het aan kunt.


In enkele gevallen kan het zich voordoen dat klachten tijdelijk erger worden. Ook dat is normaal. Het lichaam reageert op de behandeling en kan even pijnlijker voelen, ontstekingen kunnen toenemen of je krijgt koorts of je begint te hoesten. Het is allemaal een teken dat je lichaam aan het ‘opruimen’ is. Vervelend, maar zie het als iets positiefs. Je lichaam is aan het herstellen. 


Neem voldoende rust, drink veel water en geef aandacht aan de emoties en gedachten die er bij je opkomen. Het hoort allemaal bij het proces. Vertrouw er maar op  dat er precies dat gebeurt wat er voor jou nodig is.


*Natuurlijk ben ik geen arts. Ik stel geen diagnoses en pretendeer geen ziektes te kunnen genezen. Healing is een prachtige aanvulling,maar geen vervanging voor reguliere geneeskunde.


Een healingbehandeling maakt in principe standaard deel uit van een sessie, tenzij jij aangeeft hier geen behoefte aan te hebben.

Kijk op www.ellenkoopmans.nl/aanbod voor meer informatie over een sessie.