Over mij

Over mij


Met een moeder en een overgrootmoeder die magnetiseerden, is het geen verrassing dat ik uiteindelijk hetzelfde pad heb gevonden.


En hoewel ik al vroeg wist ik dat er meer was dan het leven van alledag en ik in huiselijke kring wel al healingen gaf, ben ik lang in mijn ‘spirituele kast’ gebleven. 


Toen ik moeder werd, stond mijn leven ineens op zijn kop. Ik werd geconfronteerd met mijzelf, mijn angsten en oude pijnen uit mijn jeugd, een enorm verantwoordelijksheidsgevoel en steeds meer vragen over waarom we hier op aarde zijn en wat we hier komen doen.


Ik ging op zoek naar antwoorden, las alles wat los en vast zat over spiritualiteit en zocht een manier om met mijn gevoelens om te gaan en mijn pijnstukken te helen.

Mijn wereld veranderde toen ik een healer vond die mij hielp openen en aankijken waar ik steeds tegenaan liep. Liefdevol, confronterend, maar ontzettend helend.


Ik leerde werken met mijn intuïtie en mijn gids, van wie ik mij vanaf mijn twintigste al bewust ben. 

Sinds de laatste jaren spelen mijn team van gidsen en andere ongeziene begeleiders niet alleen een actievere rol in mijn leven, maar staan ze me vooral bij in mijn werk. 


Ik blijf graag ontdekken en leren. Met veel plezier volg ik nog altijd trainingen op het gebied van persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling en coaching.


Met liefde ben ik volop in ontwikkeling als medium, het mediumschap en de ongeziene wereld waar onze overleden dierbaren zich bevinden is een enorme passie van mij.  Hoewel deze ontwikkeling veel tijd en oefening kost, merk ik dat ik het mediumschap steeds meer in mijn werk en mijn persoonlijke leven verweef.

 

Ook houd van de natuur, tekenen, lezen, muziek, koken en reizen.


Je bent meer dan welkom in mijn praktijk.


*NB: Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is uitsluitend per trap te bereiken.