Over mij

Over mij


Met een moeder en een overgrootmoeder die magnetiseerden, is het geen verrassing dat ik uiteindelijk hetzelfde pad heb gevonden.


En hoewel ik al vroeg wist ik dat er meer was dan het leven van alledag en ik in huiselijke kring wel al healingen gaf, ben ik lang in mijn ‘spirituele kast’ gebleven. 


Toen ik moeder werd, stond mijn leven ineens op zijn kop. Ik werd geconfronteerd met mijzelf, mijn angsten en oude pijnen uit mijn jeugd, een enorm verantwoordelijksheidsgevoel en steeds meer vragen over waarom we hier op aarde zijn en wat we hier komen doen.


Ik ging op zoek naar antwoorden, las alles wat los en vast zat over spiritualiteit en zocht een manier om met mijn gevoelens om te gaan en mijn pijnstukken te helen.

Mijn wereld veranderde toen ik een healer vond die mij hielp openen en aankijken waar ik steeds tegenaan liep. Liefdevol, confronterend, maar ontzettend helend.


Bij haar heb ik mij verder verdiept in het werken als healer en coach. Heel belangrijk daarin was het opruimen van mijn eigen oude pijnen, waarbij ik steeds meer ging ontdekken wie ik eigenlijk ben en vooral wat ik niet ben. Ik ben niet mijn angsten, mijn zorgen en mijn vervelende ervaringen. Heel bevrijdend vond ik het om al die ballast overboord te gooien. Door al die 'laagjes' af te pellen, kom ik steeds dichterbij mijn ware essentie. 


Ik leerde werken met mijn intuïtie en mijn gids, van wie ik mij vanaf mijn twintigste al bewust ben. 

Sinds de laatste jaren spelen mijn team van gidsen en andere ongeziene begeleiders niet alleen een actievere rol in mijn leven, maar staan ze me vooral bij in mijn werk. 


Ik blijf graag ontdekken en leren. Met veel plezier volg ik nog altijd trainingen op het gebied van mediumschap, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Ik houd van de natuur, tekenen, lezen, muziek, koken en reizen.


Je bent meer dan welkom in mijn praktijk.


*NB: Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is uitsluitend per trap te bereiken.